kawin macam prince william????

Posted by : normazuin jamaludin at 10:09 PM 0 Comments

dengan nama Allah yg maha pemurah..


hari nie hari jumaat..
hari ni jugak aq ade angan-angan baru..
nak denga??

nak2 jgk..lau xnk pakse jgk diri tuh denga okeyh..
mane tau jdk tol2..

ari nie 1 dunia tengok prince william kawin kn??
termasoklah aku yg sangat2 beria tercongok depan tv seawal 3ptg sampai 7mlm..
beria kan disitu..
hahaha..
do i care??

okeyh..nak dipendekkan citer..aq giler tertarik menarik && de'bomb bila time prince william & kate naik kuda..
ops bukan..
*naik kete kuda..
seronok neronok wei..
mcm citer cinderella pulak..
time tu mula lah membayangkan diri sendiri yg kt atas kete kuda tuh..
dush2!!berangan lebih!!

ahah!!
time tu mula lah pasang cita-cita yg menggunung mengharapkan time kawin nanti dpt naik kete kuda yg mcm tu jgk..
kalau boleh nak aje aq gi sewa ngan prince william tuh!!
eh nanti susah pulak nak bwk balik uma..haish fening lar...

hmmm...xdpt kete kuda ponn dpt kawen ngn anak raja pon okeyh gak..
mengong melanda diri!!!kuikuikui!!

okeyh..conclusion nye kat sini---->saya mahu naik kete kuda jgk!!!!xkireee!!




 nak2 yg macam nie kete kudanya!!!

ckup!!cau luuu...mau sambong berangan..haha!!




p/s;congratulation to prince william && catherine elizabeth midlleton!!






:: till pingu meet cadbury ::



cara-cara nk cover malu kalau;

Posted by : normazuin jamaludin at 1:44 AM 2 Comments


1. Kalau tersepak batu;
 Jangan terus bangun, sebaliknyer korang baring dan terus berguling-guling sampai jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bangun bila takde orang nampak..


2. Kalau terjatuh basikal;
 cepat-cepat naik basikal korang semula dan jatuhla lagi berkali-kali supaya orang ingat korang saje-saje buat lawak...

3. Kalau terjatuh tangga;
 terus bersilat seolah-olah korang dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...


4. Kalau terjatuh dalam longkang;
 pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka korang seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan....


5. Kalau jatuh masa nak naik bas;
 jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun takde orang kat belakang korang....


6. Kalau terjatuh kat depan bus stop;
 terus buat-buat pengsan sampai ada orang tolong korang..kalo takde..baring terus sampai malam dan takde orang lagi kat bus stop tu...haa...ni lah masa sesuai untuk bangun semula....


7. Kalau jatuh tergelincir kat lantai licin;
 tarik la kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah korang) untuk jatuh sama-sama supaya tak lah korang sorang je yang dapat malu...ye tak?....


8. kalau terjatuh kerusi;
cepat2 bangun dgn muka yg bahagia dgn berkata " hah!! baru segarrr!!"..konon2 tulah cara korang nk hilangkan ngantok..



selamat mencuba!!!





:: till pingu meet cadbury ::

~home sweet home~

Posted by : normazuin jamaludin at 3:39 PM 0 Comments

dengan nama ALLAH yg maha pemurah..

im back!!!!
wah..lamenye xupdated beloog an..
aish2..exam punye pasal..
akhirnye abes jgk exam aq yang sangat2 memenatkan fizikal dan mental..
mau xnye..
seminggu straight ade paper..kalau paper mengira xpew..boleh bla lagi..nie x..start2 dah law..pengsan kejap!!..langsong xde gap..xpenah jdk wei..
penah ade 1 hari tuh aq sampai cam nak give up giler...
seb baik aq masih engat Tuhan,,Mak Abah,,Family..aq teroskan jugak study walaupon otak macam dah xboleh terima.. 
&& now dah abes dah segala penyiksaan otak motak nieh..
yahOooooOO(dengan muke yang bahagie)

okeyh..tinggal tunggu result je..
sangat takot sebab rase cam xperform sangat je kali nie punye exam..
gara2 jadual yg giler mengong!!
aish!!nak kena saman sape yang wat jadual nieh!!hahaha(mcm boleh)
tapi apepon da cube yang terbaik..yang len tawakkal lorh..
plzz pray for me 4 my result okeyh!!

cau lu..
masa tok topap tido!!haha
sambong entry len kali ok..
daaaaa...




p/s; Live with no excuses and Love with no regrets..When life give you 100 reasons to cry.
Show life that you have 1000 reasons to smile.
Keep smiling..





:: till pingu meet cadbury ::