~home sweet home~

Posted by : normazuin jamaludin at 3:39 PM

dengan nama ALLAH yg maha pemurah..

im back!!!!
wah..lamenye xupdated beloog an..
aish2..exam punye pasal..
akhirnye abes jgk exam aq yang sangat2 memenatkan fizikal dan mental..
mau xnye..
seminggu straight ade paper..kalau paper mengira xpew..boleh bla lagi..nie x..start2 dah law..pengsan kejap!!..langsong xde gap..xpenah jdk wei..
penah ade 1 hari tuh aq sampai cam nak give up giler...
seb baik aq masih engat Tuhan,,Mak Abah,,Family..aq teroskan jugak study walaupon otak macam dah xboleh terima.. 
&& now dah abes dah segala penyiksaan otak motak nieh..
yahOooooOO(dengan muke yang bahagie)

okeyh..tinggal tunggu result je..
sangat takot sebab rase cam xperform sangat je kali nie punye exam..
gara2 jadual yg giler mengong!!
aish!!nak kena saman sape yang wat jadual nieh!!hahaha(mcm boleh)
tapi apepon da cube yang terbaik..yang len tawakkal lorh..
plzz pray for me 4 my result okeyh!!

cau lu..
masa tok topap tido!!haha
sambong entry len kali ok..
daaaaa...




p/s; Live with no excuses and Love with no regrets..When life give you 100 reasons to cry.
Show life that you have 1000 reasons to smile.
Keep smiling..





:: till pingu meet cadbury ::







0 orang makan cadbury:

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!