suffer !!

Posted by : normazuin jamaludin at 1:17 AM

salam 1 malaysia!!

ya ampoooonnnnn. .
bersarang sudah belog saya ni. .
macam macam ade ni . . lipas, semut, labi labi, kutu vavie && sume yang seangkatan dengannya. .
eh eh. . .angry bird pon ade nih. .ayoyooo. .
dahsyat sungguh. .

maaf ye belog ku sayang. .
lame saya tinggalkan awak sorang sorang. .
sob sob sob. . . T_T
hehe. .
okeyh back to normal. .

actually. .bukan sengaja. .
im just quite busy with my asgnment plus quiz plus test plus presentation && yang seangkatan dengannya. .
sampai sikit pon tak sempat nak update ape ape. .
sedih giler lah. .

siyes ni. .
sampaikan diri sendiri pon kengkadang tak terurus. .
mata sentiase macam panda dah akibat dari tak cukup tido. .
haih. .
rasa suffer giler sem ni. .
saya ade 6 subjek killer and sume yang jenis membaca punye. .
awin yang comel ni memang SUKA GILER membaca puuuunnnn. .
haaaiiiihhh !!
rase macam nak menjerit kuat kuat. .
rase macam nak jadik invisible dari sume sume lah. .
penat oookkeeeyyyhh!!
cepatlah abis. .cepatlahhhhhhhhhhh~~~

ya ALLAH. .
kuatkan semangat saya dalam menghadapi hari hari yg complicated nih. .
permudahkan lah segalanya. .
jauhkanlah saya dari meng give up kan diri. .
tolonglah ya ALLAH. .
hanya KAU lah yang Maha Mengetahui segalanya. .
amin~~

surrender. .
adios ta!!

p/s; sesuatu yang diimpikan tidak selalu menjadi kenyataan. .
tetapi ape yang tidak diduga selalu berlaku tiba tiba. .
biarlah kita menangis hari ini kerana kesakitan semalam. .
tetapi usah kita ketawa berpanjangan kerana kegembiraan yang belum pasti untuk selama lamanya. .

*** fighting awin!! caiyok2!!






:: till pingu meet cadbury ::





0 orang makan cadbury:

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!