jom lunch kat McD sok??

Posted by : normazuin jamaludin at 1:39 AM

annyeong !!

jom lunch kat McD sok?? makan Chicken Mc Deluxe nak?? ke nak makan GCB??
eh!!
mana boleh!!
esok puasa lah awak!!
nanti kena cekop sebab tak puasa && makan dikhalayak ramai. .ish2. .malu je. .xmo2. .
hahahaha~
mengong di malam hari. .
just joking okeyh!!
esok mestilah kena puasa. .
walaupun tak cukup sebulan tapi semangat gile nak puasa..
mau taknye. .xpuasa xboleh raya lah. .kan2??
anak sedara aku pon tahu lorh. .

okeyh entri kali ni just nak wish kat semua orang yang bergelar MUSLIM ----->

semoga harihari puasa kita diberkati ALLAH. .insyaALLAH. . .
semua orang tahu kot yg bulan Ramadhan ni adalah salah satu bulan yang sangat mulia dimana kita semua boleh menebus dosadosa dengan banyakbanyak beramal mase bulan ni. .
time nilah kita nak topup balik kita punya dosa dengan pahala yg berganda insyaALLAH bila kita banyak2 baca Al-Quran, pi wat Terawih. .
ishh. .banyak ar hikmahnya. .siyesly. .
so moh2 ler kita rajinrajinkan diri && tanam kan azam puasa tahun ni puasa yang lebih bermakna berbanding tahun sebelumnya. .
ish macam ustazahlah pulak kan. .haha~
tak salah kan samasama engat2kan. .
okeyh cukuplah. .semmmpuuuuttttt~~
huhu~~

hah!! lagi 1 yang amat2 lah penting!!
puasa bukan je tahan makan && minum okeyh!!
kita jugak kena tahan mulut kita dari cakap benda2 xelok. .
tahanlah sebulan. .pastu nak sambong sambonglah. .hahaha. .
bukan mulut je k. .mata && telinga juga. .
so pandai2 lah. .
jangan korang tutup semua pakai purdah bagai. .
seram pulak kang. .
hahahahah~~

okeyh. .
hape pon selamat beramal lah ye && renungrenungkan!!
assalamualaikum~~
daaa..




p/s; jangan curicuri minum air paip oke?? huhu~~ (pengalaman)





:: till pingu meet cadbury ::




2 orang makan cadbury:

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!