i'm so sorry;(

Posted by : normazuin jamaludin at 1:28 AM

dengan nama ALLAH yang Maha Pengasih. . .


lagi sekali aku meninggalkan belog kesayangan aku ni sorangsorang. . .
ouuuhhh. .
so saaddd. .
tengok!! dah bersawang dah dia. .siap ada sarang kerengga lagi. .
huuu~ i'm really really sorry because has bees abandoned you for a long time. .
please forgive me oke. .
i will try to be good owner to you. .

oke cukup. .dia dah tak merajuk dah. .
hahaha. .

i'm back!!
lama betul aku tak mengepos apeape kat sini. .
busy with my final year lah beb. .
&&
now dah abes dah segala ke-suffer-an. .
alhamdulillah. .
mintakmintak dapat result yang baikbaik saja. .
doakan juga~~

oke esok sambung lagi cerita. .
now time to sleep. .
selamat malam dunia (^_^)v

adios!


p/s; belog dah siap di clean up & di make up bagi santek macam tuannya. .hahahaha





:: till pingu meet cadbury again & again ::







0 orang makan cadbury:

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!