ohhh kereta idaman. .datanglah padaku~~

Posted by : normazuin jamaludin at 11:23 PM

dengan nama Allah yang Maha Pengampun. .

hai . .hai. .&& hai dear diary. .
memalam yang sejuk && ditemani bunyi-bunyi katak yang tak reti penat panggil hujan nie alangkah indahnya kalau dapat memejamkan mata atas tilam yang empuk berselimutkan gebor (in jawa) @ selimutlah kan. .hehe. .
tengah dok sedap-sedap melayan perasaan sambil dengar lagu korea tetiba terberangan yang ini---------> kereta lembu idaman. . .

wahah!! ini dia kereta yang aku dok berangan-berangan kan tuh. . 
tadaaaaaa!!!!!

mini cooper cabrio


hahah!! smart tak? smart tak? smart x?
inilah yang diidam-idamkan tuh yang kononnya boleh dapat 10. .
lebih kan? tinggi cita-cita kan?. .lesen pon tak lepas lagi dah berangan mini cooper. .huh. .hampeh. .kuhkuh. .
tapi tak kesah lah kan. .mana tahu berangan-berangan tetiba jadi kenyataan. .wahh. .seronok neronok lah masa tuh kan. .aiyoo berangan lagi sudah. .
aku suka tengok kereta nie. .seriously 1st time nampak masa aku kat kolej uitm. .gila dahsyat student tuh dah pakai kereta tuh. .tapi no wonder lah sebab dia pon nampak macam loaded semacam je. .kalau kereta dia lalu sebelah aku yang hari-hari cuma jalan kaki nak gi kelas perhhhhhhhhhh tak berkelip mata tengok kereta dia. .opsss! bukan jakunis oke cuma terpegun tengok kereta idaman. .ofkoslah kan kereta aku pulak dia curik. .hahahaha. .perasan lagi. .
hope sangat malam nie aku mimpi bawa kereta mini cooper kesayangan together-gether sekali ngan mak bapak aku kat sebelah. .huhuiii. .syook gitu. .

oke stop sini. .
hanya mau berkongsi bukan mau langsi ma. .
anda pula bagaimana kereta idamannya??
hehe. .
adiosta!!


p/s; dream your dreams which a size too big and then you can grow into them. .lets go dreaming!!ahaks!!



:: till pingu meet her mini cooper ::


3 orang makan cadbury:

usstamps said...

greetings from usa!
you have a great blog.
you are welcomed to visit me
http://blog.sina.com.cn/usstamps
thank you.

Chaza said...

hehe.mini cooper mmg chumel!=D

selamat berkenalan.=)
http://sichazaraihana.blogspot.com/

normazuin jamaludin said...

thanks chaza. . .
selamat berkenalan. .(^_^)v

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!