cakapcakap hari ini. .

Posted by : normazuin jamaludin at 1:42 AM

dengan nama Allah yang Maha Pengasih. .

cakap cakap hari ini -------->


that is true right??
siapa yang kata senang nak lupa orang yang pernah wujud dalam hidup kita sila angkat ibu jari kaki. .
.
.
.
.
hah tengok!!
sorang je yang angkat. .
&& orang tuh adalah orang gila yang takde perasaan kot aku rasa. .
or mungkin jiwa kacau setelah kena tinggal. .
atau mungkin otak dia dah sengal sengal ubi selepas hentak kepala kat dinding akibat dari frust yang melampau. .
ouh mungkin aku dah start mengarut. .

bagi aku. .its take almost 1 or 2 decades or the whole life to forget that such things. .
wow. . .sakit tuh. .
hehe. .
just imagine lah kan bape lama nya lahai. .


adios!!




:: till pingu meet cadbury ::

0 orang makan cadbury:

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!