owh langau!! pi men jauh2!!

Posted by : normazuin jamaludin at 11:44 PM

dengan nama Allah yang Maha Mengetahui. .

the main topic hari nie nampak sangat marah. .yeah!! that's true!!. .marah. .kecewa. .plus tak tahu dah nak kata apa. .

why ek??

why kau tanya aku??

huh!!

ni semua sebab penyokong Harimau Muda yang kononnya time MENANG disanjung tinggi. .tapi bila KALAH dikutuk kataknya mereka mereka tuh. .
ouh. .
sedih dengan sikap macam ni. .
macam2 ayat yang langsung tak membina yg sempat aku terbaca kat fb ngan twitter. .
ada juga yg kutuk habis!!
then lagi satu. .its really annoying bila time opposing team scores, ramai keluar awal kononnya takut jam plak kan nak keluar sesak2 nanti. .ouh. .that's really2 hurt. .
apalah salah nya bagi semangat & tunggu sampai habis. . .
tak luak hape pon. .
merekamereka dah buat yg terbaik atas padang tu. .apekan daya. .malam nie bukan rezeki diorang kan. .

hape pon Harimau Malaya tetap dihati!!. .
go Harimau!! korang boleh pergi jauh!!. .

‎'KITA TAK LAYAK BERSORAK KETIKA MENANG JIKA TAK MAMPU MENYOKONG KETIKA KALAH'
If You Ashamed To Stand By Your Colours, You Better Seek For Another Flag !
so 'lalang' ! pegi men jauh2 !

#selamanya selamanya Harimau Malaya !

-credit to kyna kuna


adios!!. .


:: till pingu meet cadbury ::



0 orang makan cadbury:

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!