MAK YATI TERBAIKKKKK!!!

Posted by : normazuin jamaludin at 11:30 PM

dengan nama ALLAH yg maha Pengasih..

siapa mak yati???
kenal ke??

hahahaha...
kalau aq ofkoslah kenal..well actually MAK YATI is MY BEST MOM EVER!!!
xpercaye ke??

percayalah!!
mcm nieh hah!!halusssssssssss....
hehehe..
okeyh2..senang citer camnie..nak bg korangkorang percaya yg mak aq terbaik..

1. mak yati seorang yg rajin;
mau xnye..mak yati selalu bizi kesana kemari tolong orang masak tok sesuatu program besar di kampung aq..bukan setakat itu kerja2 amal macam mencantikkan kampung pon beliau join skali..sedangkan ade ramai lagi orangorang yg boleh buat...

2. mak yati seorang yang kuat;
yup!!mak yati kuat!!kuat bekerja!!sampai sabtu ahad timetable beliau memang penuh dengan segala macam aksi program..
mengalah kan artis u'olls!!haha

3. mak yati seorang chef terhandal;
wahhh!!siyesly..beliau memang chef terhandal di rumah..
segala yg dimasak sentiasa ummmmpphhhh walaupon hanya sardin!!xcaye??try dtg ruma lah!!

4. mak yati seorang pendengar setia;
beliau sentiasa mendengar segala macam tujuh orang anak punya masalah..
walaupon benda kecik cthnya; seorang anaknye mengadu xboleh berak selama 4 hari..

5. mak yati seorang counsellor terhebat;
memang cool giler sebab beliau bukan setakat mendengar segala macam masalah pelik2 anaknye tp juga memberi nasihat yg berkesan..

6. mak yati sporting giler;
kalau cerita pasal pkwe ke ex pakwe ke mahupon hanya kawan beliau xkisah && boleh jdk dr LOVE lagi wei...

wahhh..sebenonye bnyk lagi tapi ini yg diantara carta yg tertinggi!!
korangkorang ade???korangkorang mampu???
huhu..xmampu!!


&& the most important is aq SAYANG GILER NAK MATI KAT MAK YATI!!
she's only one in the world!!
xsama ngn mak korangkorang!!
tanpa mak yati xadelah aq kt dunia nie!!
waaaahhhh!!touching sungguh!!
anyway sempat lagi kot nak wish HAPPY MOTHERS DAY to mak yati && suma mak2 kt dunia nie..
for me,,hari2 tu hari ibu tau kankan mak???

okeyh stop sini!!


sebelom tuh nielah mak yati terchinta!!!





mak yati memang terbaikkkkk!!!muah3!!

okidoki!!stop sini!!
adiossss!!!!

p/s;
Mother, I love you,

For all that you do.

I’ll kiss you and hug you,
Because you love me, too.
You feed me and need me,
To teach you to play,
So smile because I love you,
On this Mother’s Day(^_^)






:: till pingu meet cadbury ::



0 orang makan cadbury:

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!