the real friend(^_^)v

Posted by : normazuin jamaludin at 12:53 AM

dengan nama ALLAH yg maha Pengasih..


tajuk nak serius kan..
hahaha..
saje..teringat kat kawan2 aku..
yg sentiasa ade susah senang..
yg sentiase berharok2-an..
bkn senang nak dpt kwn yg tol2 real punye mcm diorang nieh..
especially myschoolmate-fara,mai kecik,ayu & bla3..nak sebut sowg2 mang xdaye lah kan..
&& jgk the latest; mylevelmate termasok roomate..
ika, aten, fyra, zyno, iepah, liza & bla3 jgk..
xdaye jgk nak sebut sorang2..hahaha
ops tertinggal..myclassmate && mycoursemate jgk!!
wah..ramai rupenye kwn2 aq nieh..
baru perasan..
korang terbaik!!


budak2 sekalian!!
aq harap korang still jdk the real friend aq mcm yg bwh nie smpai mati okeyh!!



'Kawan sejati itu ibarat tangan dan mata, saat tangan terluka mata menangis dan saat mata menangis tangan menghapusnya...Kawan sejati adalah kawan yg ada di saat kita senang dan susah, kawan yang menolong kita tanpa ragu/syarat...Kawan sejati adalah kawan yg tertawa bersama kesenangan dan menangis bersama penderitaan' 


korang buat aq percaya yg kawan sejati still ade kt dunia nie..
walaupon kdg2 ade selisih paham+++& seangkatan dgnnye..korang still ade ngn aq..
maybe aq bukan kawan yg baik pulak suka buat muka an..haha..
tp aq cube tok jdk kwn yg baik++sengal2 tok korang...terharu x??terharu lahhh!!!

kawan yg baik ialah===>

1.kawan yg selalu tegor kalau ade silap kite..
2.kawan yg selalu perasan bile ade perubahan yg drastik mahupun spastik kt diri kite..
3.kawan yg cuba buat kite senyum+sengih+gelak walaupon dia tau yg kite xkan gile mcmtuh..
4.kawan yg layan karenah kite walaupon diorang rase nak hempok jer mase tuh sbb diorang tgh bizi+ade keje+ade assignment+ngah borak ngn pkwe masing2..
5.kawan yg tahu beza lawak, gurau && seriusss..
6.kawan yang percaya kite walau ape pon mslh..
7.yg dirinya tegak untok kite..
8.yg jiwenye ade chemistry ngn kite..means sekepaleee..

aq bangga ade kawan mcm korangkorang!!!
wahhhh~~
(sambil bermuka bangga yg beria)--bygkan okeyh!!haha

okeyh cukup!!
mls nak puji korang lebih2..
meletop2 kang sbb terlebih puji..ngee~~

sebelom tuh hamek nie!!

nie myschoolmate yg giler mengong!!rndu korg!!

myclassmate yg terbaikk!!


mylevelmate yg biol tp pling terbaikk!!hahaha
aten xnpk mukeee...

okeyh..
ckup x???
xcukup esok2 sambong!!
dah penat lorh..
hehehe...
wslmmmmm!!nitez u'ollZ!!


p/s;bestfriend is a [promize]..not a [label]..




:: till pingu meet cadbury ::









3 orang makan cadbury:

Anonymous said...

ur classmate tuh..
de yg terkecuali x jadik kwn kau
hehe ;p

Fyra 'Azli said...

nnt gua bagi gmbr gua.. lu letak dlm blog lu k... hehheheh

~p!ngu~ said...

fyra; hahahahaha...tu lah pasal!!boleh2 xdehal punye!!

anonymous; ops!!baru perasanlah..si GROPAL!!!OMG!!he's actually exclude okeyh!!(-_-)

Post a Comment

kamu sangat cumel bila bacabaca;)
&& 2x lagi cumel bila kumenkumen;)
see!!dah cumey dah!!kumaoo!!